Alt til at drive din oplevelsesvirksomhed

bookingsystem

Alle dine værktøjer - samlet ét sted. Let at komme i gang, nemt at bruge og effektivt at køre.

Se, hvorfor folk vælger Holdbar

Holdbar er overskueligt og nemt at finde ud af. Det tager udgangspunkt i, hvad jeg har brug for. Det er brugervenligt, og det er vildt vigtigt. Og så er der bare god kommunikation og hjælp fra Lasse og de andre.

Dorte Rud Persson

Historiefortæller & Ejer Fruentimmer

Vi hos Happy Hiking Tours elsker at bruge Holdbar. Det integreres problemfrit på vores hjemmeside og fungerer som en drøm. Vigtigst af alt, så synes vores gæster, det er nemt at bruge!

Jerry Graham

Tours Director Happy Hiking Tours

Holdbar er blevet et praktisk værktøj for os, siden vi udvidede vores oplevelser og undervisning inden for teens verden. Det gør det nemmere for os at holde styr på alle de små opgaver og gør det muligt for os at være mere til stede med vores gæster.

Hannah Rita Ibsen

Butiksbestyrer & Eventansvarlig Sing Teahouse

Hannah Rita Ibsen-avatar

Alt du skal bruge for at sælge oplevelser.

Få mere tid ved at automatisere dit arbejde. Lav en samling af de oplevelser, du tilbyder. Hver oplevelse får sin egen side med information til gæster. Forbind en oplevelse med et eller flere events som er faste datoer og tidspunkter, som gæster kan booke. Udgiv dine events til en hjemmeside og gør det nemt at booke med det samme. Du kan også invitere medlemmer af dit team. Sæt dem på de events, de er ansvarlige for, og giv dem nemt adgang til individuelle arbejdskalendre. Modulet synkroniserer alt, så de ændringer, du laver, bliver opdateret på et øjeblik.

Hvorfor vælge Holdbar?

Spar tid.

Bruger du meget tid på bestillinger, ændringer og refusioner, der kommer ind via e-mail, telefon, sociale medier osv.? Holdbar forenkler og sætter alt dette i system. Så får du mere tid, til alt dét, der giver dig energi.

Nemt at sætte op og bruge.

Er du frustreret over besværlige processer og klodsede løsninger? Holdbar er designet til at være intuitivt og føles dejligt at bruge. Her er et system, der rent faktisk gør arbejdet nemmere for dig.

Arbejd mer effektivt.

Har du svært ved at holde styr på systemer som ikke taler sammen? Holdbar er bygget som en åben platform. Her får du det hele samlet på ét sted. Du kan nemt forbinde til sociale medier, regnskabsprogrammer og mere.

Få flere bookinger.

Vil du gerne øge din omsætning? Vælg den hurtige vej til at nå nye kunder og markeder. Holdbar får dine oplevelser ud på platforme som Getyourguide, Truestory og Viator.

Få mere tid til det, der er vigtigt for dig.

Holdbar er fremtidens system for virksomheder inden for oplevelsesindustrien. Vi har designet alt for at hjælpe dig med at administrere og sælge oplevelser - hurtigere og nemmere end før. Vores mål er at give dig ro i sindet, så du kan fokusere på at skabe enestående oplevelser for dine gæster. Holdbar er betroet af bryggerier, destillerier, vinbutikker, te-producenter, madmarkeder, turguider - og mange flere. Prøv det selv gratis eller tag kontakt, så kan vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.